Kriptovaluták félelmetes jövője!

Bitcoin volt a legjobban teljesítő valuta a világon az elmúlt hét évben,  nulláról emelkedett az értéke körülbelül $ 1,190.

De ez még csak a kezdet! Ugyanis az elemzők szerint 500.000 dollár is lehet 1 bitcoin értéke 2030-ra!

Olvasd el a teljes cikket és az érvelést, hogy hogyan és miért jutottak erre a hihetetlen összegre a businessinsider.com oldalon!

 

A következő 1-2 évben gyors és komoly emelkedés várható a kriptóvaluták világában éppen azért, mert a hagyományos fizetőeszközök drágának bizonyulnak és egyre jobban terjed a digitalizálódás a fizetőeszközök területén (a készpénzes fizetések eltűnnek egyre többen egyre többet fizetnek mobil applikációkkal).

A kriptovaluták árát mindig is a piac határozta meg (nincs rá hatással a politika vagy a bankárok üzelmei) és ez nyilván bántja egy-két politikus szemét – olyannyira, hogy az EU bizottság szabályozni szeretné a decentralizált kriptovalutákat (Bitcoin,etherium….)

Miért érdekes ez nekünk a onecoin tekintetében? Mert pozitív példaként a onecoin-t hozták fel, ugyanis már most megfelelünk minden törvénynek s tovább erősíti a onecoin biztonságos felhasználhatóságát a KYC (“Ismerd az ügyfelet) eljárással.

Az EU Bizottság cikket itt olvashatod

 

 

Ismerd meg a jövő digitális fizetőeszközét!
Neked is eleged van már a bankokból?
Az árfolyam ingadozásokból, amik miatt mindig pénzt 
vesztesz?
Ha lemaradtál a Bitcoin fantasztikus sikeréről, akkor ez az információ neked szól. Ismerd meg azt az üzletet, aminek segítségével akkor is pénzt tudsz keresni, ha nem hozol be egyetlen embert sem. Nem kell ismerősöket zaklatnod, mégis pénzt tudsz keresni abból a pénzügyi trendből, ami meg fogja határozni a jövőben a pénzügyi kultúránkat.

Add meg a legjobb email címedet, hogy több információt kapj a kriptovaluta világáról!

Email*
Név*

Bármi kérdésed van, keress bizalommal bármely elérhetőségemen:
Jámbor Tamás (kispix)
Facebook : Kispix vagy
facebook oldalon :kriptovalutamania
Skype: jmbrtamas
kispix belyegkep

 

 

 

 

 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.