Válasz a médiában megjelent hazugságokra

Tisztelt OneLife Partnerek!
Az elmúlt napok és hetek megtévesztő média hírveréseire kívánunk reagálni rövid értesítő levelünkben.

Mint ahogy Önök is tudják a OneLife – OneCoin vállalat igen rövid időn belül 2 és fél év leforgása alatt a világ legfeltörekvőbb szektorában ért el olyan eredményeket amik megkérdőjelezhetetlenül a digitális fizető eszközök egyik legsikeresebb szereplőjévé tették.

Ezen rövid idő alatt a cég több mint 10 milliárd EUR forgalmat ért el a világ 190 országában átlépve a 3 millió főt ügyfélszám tekintetében.

Közel 28.000 cég regisztrálta magát a cég hivatalos kereskedői felületén a www.dealshaker.com –on, akik elfogadják a onecoin digitális érméket mint fizető eszközt , Magyar országon is egyre nagyobb számban történnek fizetések ezen a platformon ezzel a fizetőeszközzel, ami újfent bizonyítja a rendszer működő képességét és legalitását.

Az alábbi link tanúsága szerint a Kongói Köztársaság egyik legnagyobb építőipari vállalata is a napokban szerződött a céggel, tehát elfogadva a onecoin érméket fizető eszközül , a helyi sajtó pozitívan nyilatkozott az esetről :
Helyi sajtó

A cég eddig minden tervét mindenki megelégedettségére ütemterv szerűen tartja, rövidesen Macaóban tartja éves nemzetközi rendezvényét, ahol többek közt a cég tervezett tőzsdei bevezetéséről is friss információkat fogunk kapni.

Nem tisztünk reagálni a médiák negatív híreszteléseire, el kell fogadnunk hogy szabad vélemény nyilvánítás van , ami viszont nem egyenlő a tényközléssel .

A cég média jogászai már dolgoznak a jogi válaszlépéseken, viszont mi nem a véleményünknek hanem a tényeknek szeretnék hangot adni ebben a levélben, mely reméljük megnyugtató válaszokat ad pár félreértelmezhető , médiákban elhangzott információra :

TÉNYEK :
1. A OneLife vállalat közel 3 éve működik, 190 országban , eddig semmilyen jogi elmarasztalás nélkül

2. A cég tulajdonosai és vezetői publikusak, bárki által Európán belül a cég saját Szófiai irodájában időpont egyeztetés által elérhetőek, így ha az újságírók, médiumok bármelyike akarta volna, interjút kérhetett volna, eddig érthetetlen okoknál fogva ezt nem tették.

3. A céget egyik felügyeleti hatóság sem marasztalta el, a médiumokban elhangzott esetek a
cég átutalásait, tranzakcióit végző cégekről szóltak, SEHOL NEM NEVEZTÉK MEG A CÉGET!

4. A cég jelenleg is működik és végzi tevékenységét, weboldalai elérhetőek , ami nem történhetne meg ha a médiumokban elhangzottak tények lennének
5. 3.000.000 ember bízik a cégben, a digitális valutánkban és elégedetten használják azt vásárlásra a kereskedelmi platformunkon
Elkötelezettek vagyunk a koncepció és a cég sikerességét illetően , izgalommal várjuk a tőzsdei bevezetés híreit és a további újdonságokat!
Amennyiben kérdésük van bizalommal forduljanak hozzánk!

Tisztelettel : A maximálisan elégedett onecoin tulajdonosok

Gál Beáta és Varga Balázs üzenete!
A nevünkben megfogalmazott válaszlevél.

 

 

Bármi kérdésed van, keress bizalommal bármely elérhetőségemen:
Jámbor Tamás (kispix)
Facebook : Kispix vagy
facebook oldalon :kriptovalutamania
Skype: jmbrtamas
kispix belyegkep

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.